Leerlingen basisscholen Balk planten boom

Een ludiek idee van Egbert Dijkstra van Festina Lente Hoveniers was om een tijdcapsule onder de boom te begraven. Als over 100 jaar de boom oud is en gekapt moet worden, zullen de kinderen dan een tijdcapsule vinden met verhalen van de leerlingen van 2016.  
read more

Na 15 jaar een nieuwe naam

Koudum Na 15 jaar onder de naam Hoveniersbedrijf Festina Lente te hebben gewerkt, gaat er nu een nieuwe wind door het bedrijf waaien. Hoveniersbedrijf Festina Lente heeft er voor gekozen om haar naam te veranderen naar Festina Lente Hoveniers. Deze naam komt overeen met het internetadres dat al jaren door het bedrijf in gebruik is.
read more

Festina Lente bij Tuinkeur

In 2010 sloot het hoveniersbedrijf uit Koudum zich officieel aan bij het TuinKeur-keurmerk. Eigenaar Egbert Dijkstra bednadrukt dat dit veel voordelen heeft voor zijn klanten.
read more

College B&W Gemeente Nijefurdop werkbezoek bij Festina Lente

Koudum Op maandag 17 mei 2010 werd Hoveniersbedrijf Festina Lente te Koudum bezocht door een delegatie van het college van B&W van de gemeente Nijefurd. De delegatie bestond uit dhr. J.W Boekhoven (Burgemeester), dhr. J. Rodenhuis (Wethouder), dhr. J. Th. Smit (Wethouder) enen dhr. J. Van den Bosch. Helaas was dhr. S. IJ. Eiling (Wethouder)
read more

Bedrijfspresentatie: Kijk op het Noorden

Hoveniersbedrijf Festina Lente wil dat klant over 30 jaar nog tevreden is over tuin.
read more