Festina Lente Hoveniers heeft van haar bedrijfslocatie aan de Ds. L. Tinholtstraat 47 te Koudum zo’n 350 m2 ingericht als inspiratietuin. In deze inspiratietuin treft u ondermeer een assortiment van 121 verschillende soorten bestratingsmaterialen aan. Deze vind u grotendeels terug in onderandere `De Tegelallee’, `Het Trommelkasseienpad’ `Het Betonklinkerstraatje’ en `Het Waallaantje. Tevens zijn er ook nog diverse uitstallingen te zien met bestratingsmaterialen. Ook is er een sortering van 15 verschillende soorten half-verharding (grind en split) in onze inspiratietuin aanwezig.

Maar onze Inspiratietuin zou natuurlijk niet deze naam mogen dragen als er geen beplanting in aanwezig zou zijn. Daarom is er eveneens ruimte gemaakt voor maar liefst 19 verschillende soorten hagen. Hierbij kunt u waarnemen dat een mooie haag niet veel ruimte in uw tuin hoeft te eisen. In onze sortering zijn diverse groenblijvende hagen opgenomen, maar u kunt ook met eigen ogen zien dat bladverliezende hagen ook dusdanig dicht vertakt kunnen zijn, dat ze in de winterperiode genoeg beschutting kunnen bieden.

Verder vind u in onze inspiratietuin diverse bomen, heesters en vaste planten. Maar ook bouwkundige objecten als tuinmuurtjes, schanskorfschuttingen borderranden en waterpartijen.

 

 

Wilt u zelf eens inspiratie komen opdoen in onze tuin dan bent u van harte welkom.
Bezoek ons dan eens op de Ds. L. Tinholtstraat 47 te Koudum.
Wij zin hier aanwezig in de periode 14 maart t/m 20 oktober 2018.
Op vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Natuurlijk ook op afspraak!

Neem dan gerust even contact met ons op via de e-mail of onderstaand telefoonnummer.