TuinKeur: Een keurmerk dat staat voor úw belangen

U heeft het besluit genomen: U gaat uw (nieuwe) tuin laten aanleggen, renoveren en/of onderhouden. U komt dan voor veel keuzes te staan. Op welke hovenier kunt u vertrouwen voor een passend advies en goed eindresultaat geheel naar uw wensen. TuinKeur geeft u het antwoord!

Wat is TuinKeur?

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. Hoveniers die een TuinKeur-keurmerk hebben zijn uitgebreid gecheckt en bieden service en kwaliteit. Daardoor weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare partij.

De 5 zekerheden van Tuinkeur.

Wanneer u kiest voor een hovenier met een Tuinkeur-keurmerk, dan kiest u voor onze 5 zekerheden:

 1. Professionaliteit.
  Een hovenier met het TuinKeur-keurmerk is gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat het bedrijf professioneel te werk gaat en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
 2. Betrokkenheid.
  Bij een hovenier met het TuinKeur-keurmerk staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
 3. Vakbekwaamheid.
  Een hovenier met het TuinKeur-keurmerk Heeft grote vakkennis. Zo kan het bedrijf u altijd met raad en daad verder helpen.
 4. Service.
  Een hovenier met het TuinKeur-keurmerk houdt zich aan zijn afspraken en levert u optimale en complete service.
 5. Kwaliteit.
  Een hovenier met het TuinKeur-keurmerk levert u goede kwaliteit, zowel van producten als van de diensten. Zijn er onverhoop onvolkomenheden? In dat geval zal het bedrijf alles in het werk stellen om de problemen naar uw volle tevredenheid op te lossen.

Geschil.

Is er een probleem waar u en uw hovenier onverhoopt niet uitkomen? TuinKeur kijkt dan eerlijk en objectief naar de kwestie en zal alles in het werk stellen om voor u een bevredigende oplossing te vinden.

Meer Weten?

Wilt u meer weten over TuinKeur? Neem dan gerust even contact met ons op, of kijk voor meer informatie op www.tuinkeur.nl.

TuinKeur

Bezoekadres: Willemskade 51, 7902 AV Hoogeveen

Postadres: Postbus 106, 7900 AC Hoogeveen

Telefoon: 0528 – 331 678
Telefax: 0528 – 321 913

E-mail: info@tuinkeur.nl
Website: www.tuinkeur.nl